Kjøpsprosess og prisliste

Steg 1: Venteliste
Første steg er å sette deg på ventelisten vår. Når kattungene er født vurderer jeg først om det er noen avkom jeg selv ønsker å beholde/selge videre til avl. Dette gjør jeg med hvert eneste kull. Det er også derfor jeg alltid er øverst på ventelisten til en hver tid (ID. 001).

Send meg gjerne e-post på 
tokleperlen@hotmail.com


Steg 2: Ledige kattunger til de på ventelisten
Når jeg har gått gjennom å funnet ut hvem jeg ønsker å selge til kos starter jeg øverst på ventelisten å jobber meg nedover. Om det av en eller annen grunn skulle passe dårlig å få av kullet du får tilbud om, enten det ikke kom det kjønnet/fargen du ønsket, eller rett å slett bare ikke passet å få ei katt nå så beholder du fortsatt plassen din på ventelisten til neste kull.

Hvor du står på venteliste kan du følge med her.


Steg 3: Reservasjon av kattungen
I det du takker ja til tilbudet om en katt fra meg skal snart reservasjonsgebyr på kr 2000,- innbetales. Dette gjøres før kattungene er fylt 5 uker etter at en mini-kontrakt er fylt ut. Resterende beløp pålydende kr 11.000,- betales til samme konto før avtalt henting, eller kontant ved henting av katten.

NB! Gebyret tilbakebetales ikke om kjøper senere går fra kjøpet. Pengene blir selvfølgelig tilbakebetalt om oppdretter av en eller annen grunn ikke kan levere katten. Reservasjonsgebyret er bindende for begge parter.

Steg 4:
Besøk
Nå lurer du sikkert på når du kan komme å besøke gullet ditt. Bor du langt unna anbefaler jeg å heller vente til kattungen er rundt 8 uker. Da vil du få mer ut av besøket. Bor du nærmere og har mulighet å komme ofte kan du allerede komme når ungene er 3 uker. Fullstendig kjøpekontrakt fra NRR signeres ved første besøk. Har ikke kjøperne mulighet til å komme på besøk før overlevering av katten kan dette sendes i posten eller digitalt.

Steg 5: Leveringsdatoen
Når kattungene er 12 uker gamle er de klare for å flytte til sine nye hjem. Stamtavlene blir ettersendt da disse ikke bestilles før hele kjøpesummen er innbetalt. Kvittering på at stamtavlene er bestilt vil medfølge. 

Hva er forskjell på en kosekatt og avlskatt?

- Kosekatt er definisjonen på en katt som bare skal være til kos, dvs. ikke brukes videre i avl. Kosekatter skal derfor kastrert innen de fyller 6 måneder. Det er ingen restriksjoner mot å stille en kosekatt på utstilling, så selv om du kjøper en kosekatt så kan denne stilles ut. 

- En katt som skal brukes videre i avl kalles en avlskatt. Avlskatter selger jeg bare til registrert katteoppdrettere i NRR. Ønsker du 
imidlertid å bli oppdretter må du gjerne kontakte meg slik at jeg får hjulpet deg i gang med prosessen før eventuelt salg av en avlskatt. 


Prisliste

Totalpris kosekatt

Reservasjonsgebyr

13.000 NOK

2.000 NOK

Totalpris avlskatt

Reservasjonsgebyr

15.000 NOK
2.000 NOK


Kattungepakke

 • NRR kjøpekontrakt
 • NRR stamtavle
 • Helseattest
 • 1. vaksine og helsebok
 • ID-chip
 • Ormekur
 • Kattungepakke fra Royal Canin
 • Fotografbilder av kattungene (digitalt)
 • Kloklipper
 • Børste
 • Deler av et pledd (for å ha med seg litt kjent lukt)
 • Lekker skinnmappe for en sikker oppbevaring av stamtavle, kjøpekontrakt og andre viktige dokumenter
 • Oppkalt etter en Harry Potter-karakter
  (kullene går alfabetisk)


 Inkludert