Venteliste kriterium

Ønsker du å stå på ventelisten vår? Les infoen under

INFO

Et kriterium for å stå på venteliste hos oss er at kjønn/farge ikke er avgjørende for salget. Jeg ønsker at dere kommer med preferanser, så kommer jeg til å oppfylle ønsket så godt jeg kan. Det med kjønn har aldri vært et problem tidligere, der har alle fått det kjønnet de ønsket seg. Men da jeg verken vet farge eller kjønn på forhånd er det vanskelig å skulle "lage dette på bestilling".


Skulle det derimot bare ikke passe å få en kattunge når jeg har mulighet å tilby en, kan en fortsatt bli stående på ventelisten.


Hvilken katt får jeg?
Jeg er den som velger katt til hver enkelt familie ut fra personligheten til hver enkelt kattunge, og kjemien dere i mellom. Dette er noe dere kommer til å skjønne første gang dere hilser på kattungene som er aktuelle. 

Ingen kjøpeplikt
Selv om du står på venteliste hos oss kan en trekke seg når som helst. Det er også mulig å trekke seg etter at reservasjonsgebyret er innbetalt når man blir tilbudt en katt, men da blir ikke dette beløpet tilbakebetalt.

Kontaktinfo
I tillegg til deres preferanser ønsker jeg at dere legger ved et mobilnummer jeg kan nå dere på, da man oftere svarer på SMS/telefon i forhold til Mail.

Når jeg har kattunge å tilby gir jeg alle 2 dager på å besvare mailen/SMS/telefon. Får jeg ingen respons går jeg automatisk videre på lista og man mister plassen på ventelisten.

Når jeg vet at jeg venter kattunger kommer ALLE på ventelista til å få beskjed, slik at man er forberedt på at man kan bli kontaktet etter at kattungene er født.
(Samt kan følge med på ventelisten på nette).


Ønsker du å sette deg på venteliste, 
send meg en e-post på "tokleperlen@hotmail.com"