Om oppdrettet NO*Tokleperlen

NO*Tokleperlen er et profesjonelt katteoppdrett som driver med avl av friske renrasede sibirkatter.

Oppdrettet består av meg (Siri Katrine Tokle) og mine fem nydelige sibirkatter. Mer om dem finner du her

Dessverre er det mange useriøse aktører i denne bransjen, og du bør være svært forsiktig med å kjøpe renrasede dyr fra aktører som ikke er profesjonelle oppdrettere. Vi anbefaler ingen å kjøpe dyr som ikke har stamtavle tilgjengelig, fordi det dramatisk øker sannsynligheten for at dyret får problemer hvis det er et innavlet dyr. Før du går til anskaffelse av en rasekatt bør du alltid bakgrunnsjekke oppdretteren først hos NRR
(Norsk Rasekattklubbers Riksforbund).


Er du ute etter sibirkatt anbefaler jeg at du sjekker oppdretter-lista til Sibirkattens Venner for seriøse selgere av rasen.

NO*Tokleperlen er veldig opptatt av at kattene kommer til gode og omsorgsfulle hjem. Ved kjøp av katt hos oss inkluderer blant annet stamtavle fra NRR, microchip, helseattest, vaksinering, ormekur og kommer ferdig kastrert/sterilisert.

Litt om meg

Som nevnt over er mitt navn Siri Katrine Tokle, jeg er 32 år gammel,
å har vært oppdretter siden 2014. 

Da jeg kjøpte min første sibirkatt i 2012 var det ikke veldig mange oppdrettere av rasen på markede i Norge. Dette ønsket jeg å gjøre noe med da det er veldig mange der ute med katteallergi som sårt ønsker seg en katt, inkludert meg selv.


Slik startet min "karriere" som sibiroppdretter. Det har vært en veldig krevende prosess, tatt mye tid og penger. Men det å kunne gi nye familier den gleden av å kunne skaffe seg en allergivennlig katt har vært hver krone.

Lønnsomt å være oppdretter? 

Ønsker du å bli oppdretter på grunn av pengene kan jeg nå avsløre for deg at du kommer ikke til å bli noe rikere, tvert i mot fattigere. Etter 9 år som oppdretter går jeg fortsatt i dundrene underskudd og er også derfor dette bare er en hobby!