Om oppdrettet

NO*Tokleperlen er et profesjonelt oppdrett som driver med avl av friske renrasede sibirkatter.

Oppdrettet består av meg (Siri Katrine Tokle) og mine seks nydelige sibirkatter, Luca, Fenrik, Bartemius, Arya, Fleur og Loke. Mer om dem finner du her


Dessverre er det mange useriøse aktører i denne bransjen, og du bør være svært forsiktig med å kjøpe renrasede dyr fra aktører som ikke er profesjonelle oppdrettere. Vi anbefaler ingen å kjøpe dyr som ikke har stamtavle tilgjengelig, fordi det dramatisk øker sannsynligheten for at dyret får problemer hvis det er et innavlet dyr. Før du går til anskaffelse av en rasekatt bør du alltid bakgrunnsjekke oppdretteren først hos NRR (Norsk Rasekattklubbers Riksforbund).

Er du ute etter sibirkatt bør du sjekke oppdretterlista til Sibirkattens Venner for seriøse selgere av rasen.
NO*Tokleperlen er veldig opptatt av at kattene kommer til gode og omsorgsfulle hjem der de blir elsket og tatt godt vare på. Alle våre katter inkluderer vaksinering/ormekur, helseattest, stamtavle fra NRR og microchip. I tillegg blir det vedlagt HCM-tester av foreldre.

Litt om meg

Som nevnt over er mitt navn Siri Katrine Tokle, jeg er 27 år gammel, å har vært oppdretter siden 2014. På disse 4 årene har jeg hatt 6 kattungekull, noen tettere enn andre.  


Da jeg kjøpte min første sibirkatt i 2012 var det ikke veldig mange oppdrettere av rasen på markede i Norge. Dette ønsket jeg å gjøre noe med da det er veldig mange der ute med katteallergi som sårt ønsker seg en katt, inkludert meg selv.


Slik startet min "karriere" som Sibiroppdretter, å jeg har ikke angret et sekund. Det har vært en veldig krevende prosess, tatt mye tid og kostet penger. Men det å kunne gi nye familier den gleden av å kunne skaffe seg en allergivennlig katt har vært hver krone.

For de som skulle lure så går jeg en dag i dag fortsatt i dundrene underskudd på oppdrettet mitt, og er også derfor dette bare er en hobby! Ønsker du også å bli oppdretter på grunn av pengene kan jeg nå avsløre for deg at du kommer ikke til å bli noe rikere, tvert i mot fattigere.