Sibirpoten Lucrezia

Født: 01.11.2011
Stamtavle Pawpeds
SIB n 24 - Brunspottet


Mor: (N) Cirkumpolare Jarochna SIB ny 09 24
Far: Cirkumpolare Nicolay SIB n 23 

Mor til:

01.04.2016

02.11.2016

05.11.2017

I-kullet

19.01.2020

K-kullet

05.10.2020


Om meg

Mitt navn er Lucrezia, og jeg er mammas første (og beste) sibirkatt.
Det er jeg som elsker henne mest av alle her i huset! Hver morgen løper jeg inn på soverommet mens jeg forteller hvor glad jeg er i henne og hvor mye jeg har savnet henne i natt mens jeg legger meg oppå mamma for litt mamma-morgenkos. Da er det bare meg og mamma, og jeg kan fortelle henne alle mine dypeste hemmeligheter, og hva jeg har gjort i natt. (Siden vi bråker litt på natta må vi sove inne på stua).

Av og til glemmer de å låse døra, og det er bra for jeg kan nemlig åpne dører så lenge de ikke er låst! Av en eller annen grunn begynte mamma og pappa å låse ytterdøren også. Men jeg prøver innimellom å åpne dem bare for å sjekke om de faktisk er låst (eller ikke, hehe)!
Jeg er veldig pratsom av meg, og liker å fortelle alle i huset alt jeg har på hjertet!

Jeg har også så god hørsel at jeg hører bilen vår borti gata!
Da forteller jeg de som er i huset at enten mamma eller pappa (eller begge) er på vei hjem, og vi løper mot ytterdøra for å ta dem imot! Jeg må kjefte litt på dem for at de har vært borte, men så blir jeg så glad for at de kom hjem at jeg må fortelle dem det også!

Sånn bortsett fra mamma så er det jeg som er sjefen og dronninga i huset! Av og til så glemmer resten av flokken det, og da må jeg sette dem på plass. For jeg kom først!