NO*Dollaråsen Leia

Født: 23.01.2021
Stamtavle Pawpeds
SIB ns 24 - Sølvsort spottet


Mor: NO*Tundrapaw´s Hubba Bubba 
Far: NO*Tundrapaw´s Hubba Bubba

Mor til:

L-Kullet


09.10.2020


Fenrir´s avkom som tilhører Tokleperlens oppdrett


NO*Tokleperlen
Fleur Isabelle Delacour

NO*North Saga
Odin

CH NO*Sunkisses
Damien Darhk

Om meg

Mitt navn er GIC NO*Kongskogens Fenrir, men mamma og pappa kaller meg Fenrik. Jeg ble født på Tangen (bare 1 time unna mamma som bor i Gjøvik, så hun var å besøke meg som baby fram til vi flyttet til Kragerø).

I Kragerø var det kjempefint og jeg stortrives der sammen med familien min. Jeg kommer fra et kull på 5, mine søsken heter Helga, Ragna, Jotun og Loke (RIP). Broren min Loke døde dessverre i en ulykke da han var 8 mnd gammel. Som du kanskje ser er vi oppkalt etter folk fra Norrøn Mytologi, det synes jeg er kjempekult! Hjemme så bruker vi bare graden min (Fenrik), fordi de synes det er litt lettere å si. Det hender de kaller meg Fenikkel også.

Når jeg blir stor skal jeg bli verdens flotteste sibir-avlskatt. Mamma må bare ta meg på noen utstillinger til først sånn at jeg kan bli Supreme Champion.

Annen viktig ting som er verd å nevne er at jeg en skikkelig kosenkatt som ELSKER oppmerksomhet. Det beste jeg vet i verden er å leke!
Det er jeg som eier alle lekene i huset, men det skjønner ikke de andre, så da må jeg gjemme dem sånn at ingen andre får leke med med dem!

Av og til glemmer jeg hvor jeg har gjort av dem, og selv om mamma prøver å hjelpe meg å lete så finner vi dem ikke, hehe. Da kjøper mamma nye til meg! Men jeg vil fortsatt ikke at noen andre skal ta dem, så da må jeg gjemme dem igjen!