GIC NO*Kongskogens Fenrir


Rase:         Sibirkatt

Kjønn:          Hann

Født:             27.02.2015

Farge:         
Sortsølvtabby hvit

EMS:             SIB ns 09 22
Gruppe:         Gr. 8

Reg. nr:          (NO)NRR LO 177444

ID-nummer:    578094100019451

Stamtavle:     Pawpeds

HCM-resultat:  Normalt hjerte

Antall kull:             11

Om meg

Mitt navn er IC NO*Kongskogens Fenrir, men mamma og pappa kaller meg Fenrik.

Jeg ble født på Tangen (bare 1 time unna mamma som bor i Gjøvik, så hun var å besøke meg som baby fram til vi flyttet til Kragerø).

I Kragerø var det kjempefint og jeg stortrives der sammen med familien min. Jeg kommer fra et kull på 5, mine søsken heter Helga, Ragna, Jotun og Loke (RIP). Broren min Loke døde dessverre i en ulykke da han var 8 mnd gammel.Som du kanskje ser er vi oppkalt etter folk fra Norrøn Mytologi, det synes jeg er kjempekult! Men hjemme så bruker vi bare graden min (Fenrik), de synes vist det er litt letere å si det når de pratert til meg (Av og til kaller de meg Fenikkel også).

Når jeg blir stor skal jeg bli verdens flotteste sibir-avlskatt. Mamma må bare ta meg på noen utstillinger til først sånn at jeg kan bli Supreme Champion.


Andre viktig ting som er verd å nevne er at jeg en veldig en kosen katt som liker oppmerksomhet. Det beste jeg vet i verden er å leke! Det er jeg som eier alle lekene i huset, men det skjønner ikke de andre, så da må jeg gjemme dem sånn at ingen andre får leke med med dem!Av og til glemmer jeg hvor jeg har gjort av dem, og selv om mamma prøver å hjelpe meg å lete så finner vi dem ikke, hehe. Da kjøper mamma nye til meg! Men jeg vil fortsatt ikke at noen andre skal ta dem, så da må jeg gjemme dem igjen!